Skip to content

Pogrebi

Što u slučaju smrtnog slučaja?

Prilikom gubitka bližnjega, u žalosti i boli, javlja se mnogo briga i pitanja što i kako učiniti za dostojanstveni ispraćaj.

Za Vas smo dostupni 24 sata svakoga dana da Vam pomognemo tijekom tih teških trenutaka s pripremom i uređenjem svih potrebnih formalnosti. U cijelosti se brinemo za sve što je potrebno za dostojanstven ispraćaj pokojnika na njegov posljednji put.

Što kada smrt nastupi u kući?

Prvo nazovite hitnu službu na broj 112 i pripremite pokojnika za pregled. Pregled treba obaviti u roku od 6 do 8 sati, a liječnici će izdati potvrdu o smrti, prijavu činjenice smrti i dozvolu za ukop.

Nakon obavještavanja hitne službe kontaktirajte Pogrebnu službu Parkova da organizirate prijevoz pokojnika u mrtvačnicu.

Što kada smrt nastupi u bolnici, u staračkom domu ili izvan kuće?

Nakon što ste primili obavijest o smrti iz bolnice ili staračkog doma, kontaktirajte Pogrebnu službu Parkova kako biste ugovorili mjesto i vrijeme sahrane, popunili prijavu za obavljanje pokopa, odabrali pogrebnu opremu, te dogovorili preuzimanje i prijevoz pokojnika u našu rashladnu komoru.

Što u slučaju smrtnog slučaja?

Smrt nikad ne kuca na vrata. Ona uvijek dolazi nepozvana i kad se najmanje nadamo. Ona nikog ne ostavlja ravnodušnim i ostavlja nas bez teksta.

Ugovaranje sahrane

Tužnu činjenicu gubitka bliske i voljene osobe na žalost ne možete promijeniti, ali zato trenutak njezinog posljednjeg ispraćaja možete učiniti dostojanstvenim i posebnim uz pomoć Pogrebne službe Parkova.

Kupnja grobnog mjesta

Na Gradskom groblju u Varaždinu i groblju u Biškupcu mjesto za ukop u grob dodjeljuje se isključivo osobama koje imaju prebivalište na području Grada Varaždina.

Uređenje i održavanje grobnog mjesta

Poslovi na održavanju podijeljeni su prema vrsti radova u 6 kategorija, a odnose se na Varaždinsko, Biškupečko i Židovsko groblje.

Pogrebna služba Parkova d.o.o.

Halerova aleja 8, Varaždin
(ponedjeljak, srijeda, četvrtak, petak: 7-15 sati, utorak: 7-17 sati, subota: 8-14 sati)
098 267 927 (svakim danom od 0-24 sata!)
042 332 770,  042 332 771

Privatnosti i kolačići

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće i da se slažete sa Pravilima privatnosti.

Skip to content