Skip to content

Groblje

Gradsko groblje Varaždin  prostire se na površini od preko 15 hektara i smatra se jednim od najljepših groblja u Europi. Ono je glavna turistička atrakcija u Varaždinu, a posjetitelje privlači izuzetnom ljepotom i arhitekturom. Ovo groblje ima status zaštićenog spomenika parkovne arhitekture i kulturno je dobro.

Za izgled groblja zaslužni su vrijedni djelatnici Parkova koji posvećuju svoje znanje i trud svakoj grobnoj stazi, tuji i cvijetu. Njihov rad i posvećenost očituju se u svakom detalju, stvarajući mirno i dostojanstveno okruženje za odmor i sjećanje na voljene osobe. Groblje je pažljivo uređeno i održavano, stvarajući atmosferu mira i tišine u kojoj posjetitelji mogu pronaći utjehu i spokoj.

Gradsko groblje Varaždin otvoreno je za posjet:

siječanj 7 – 17

veljača 7 – 18

ožujak 7 – 19

travanj 7 – 20

svibanj 7 – 21

lipanj 7 – 21

srpanj 7 – 21

kolovoz 7– 21

rujan 07 – 20

listopad 7 – 19

studeni 7 – 17

prosinac 7 – 17

Pogrebi

Prilikom gubitka bližnjega, za Vas smo dostupni 24 sata svakoga dana.

Održavanje groblja

Brinemo se da sva tri groblja na području grada Varaždina budu u punom sjaju.

Gradsko groblje Varaždin

Varaždinsko groblje predstavlja presjek povijesnog, kulturnog, društvenog, arhitektonskog i umjetničkog razvoja Varaždina.

Kutak za korisnike

Administrativne i druge poslove vezane uz grobna mjesta i grobnice čiji ste korisnici, tj. vlasnici, možete obaviti i on-line.

Kutak za klesare

Izvođenje obrtničkih radova mora se prethodno pismeno prijaviti Upravi groblja. Ovdje možete predati dokumentaciju zahtjeva za izvođenje klesarskih radova.

Skip to content