Skip to content

Hortikultura

Želite li da vaš susjed svako jutro s divljenjem pogledava u vaš vrt pitajući se tko vam održava cvjetnjak, tko je osmislio sve te puteljke u dvorištu, tko vam obrezuje stabla i kreira figure koje izgledaju kao žive. Ako je vaš odgovor potvrdan, obratite nam se s punim povjerenjem jer Parkovi donose zelenu bajku u vaša dvorišta.

Javno zelenilo

Uloga zelenila u poboljšanju kvaliteti života je nemjerljiva jer se čovjek okružen drvećem, brižno uređenom travom, njegovanim raslinjem i cvijećem bolje osjeća.

Dječja igrališta

Sigurnosti djece i oblikovanje prostora primjereno potrebama djece jedno nam je od najvažnijih pitanja kod održavanja zelenih površina grada Varaždina.

Hortikulturne usluge - projektiranje, izvođenje i održavanje

Imamo sjajan tim stručnjaka koji se sastoji od inženjera krajobrazne arhitekture, urbanog šumara, inženjera agronomije i drugih stručnjaka koji će osmisliti i riješiti najzahtjevnije projekte.

Privatnosti i kolačići

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće i da se slažete sa Pravilima privatnosti.

Skip to content