Loading...

Vrijednosni bon VJEČNI PLAMEN – 20,00 €

Vrijednosnim bonom „Vječni plamen“ izrazite sućut na jednostavan i prijateljski način, bez opterećivanja okoliša. Umjesto lampiona ili cvijeća na pogrebu, odaberite vrijednosni bon s porukom sućuti koji ožalošćena obitelj može koristiti za plaćanje pogrebne opreme, usluga ukopa, klesarskih usluga, te proizvoda cvjećarnice.

SKU: VP20 Kategorije:

20,00 

Loading...

Vrijednosnim bonom „Vječni plamen“ izrazite sućut na jednostavan i prijateljski način, bez opterećivanja okoliša.

Umjesto lampiona ili cvijeća na pogrebu, odaberite vrijednosni bon s porukom sućuti koji ožalošćena obitelj može koristiti za plaćanje pogrebne opreme, gospodarskih usluga ukopa, klesarskih usluga, te proizvoda cvjećarnice. “Vječni plamen“ omogućuje obitelji uređivanje grobnog mjesta kada im to najviše odgovara jer iskoristiv je u roku od 6 mjeseci od datuma uplate.

Prilikom uplate navedite ime i prezime pokojnika, te ime, prezime i adresu osobe kojoj ćemo vrijednosni bon “Vječni plamen” uručiti osobno ili putem preporučene pošiljke. U napomenu upišite tekst koji ćemo ispisati na vrijednosni bon kao vaš osobni izraz sućuti.

Vrijednosni bon “Vječni plamen“ koristi se u skladu s Općim uvjetima objavljenima na www.parkovi.eu. Prilikom uplate za vrijednosni bon ne obračunava se PDV temeljem čl. 11.c Zakona o PDV-u.