Skip to content

Prigodnom proslavom obilježeno je 70 godina postojanja Parkova

23. prosinca 2022.

Kroz ovih 70 godina zaposlenici Parkova strpljivo su i marljivo radili i gradili, učili i inovirali, stvarali današnje Parkove. To što svakoga dana rade dio je svakodnevice, uspomena i najljepših, a često i najtežih, životnih trenutaka mnogih varaždinskih obitelji. I zbog toga su oni važan dio povijesti našega grada.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, predsjednik NO Parkova Dražen Jagić i direktorica Turističke zajednice Jelena Toth zahvalili su se svima koji su na bilo koji način u ovih 70 godina utkali dio sebe, svojeg znanja, iskustva, kreativnosti ali i svojih emocija i ljubavi, u razvoj Parkova i u uređenje Varaždina.

Na svečanosti je naglašeno da su upravo zaposlenici ono najvrjednije što Parkovi imaju već 70 godina. Direktorica Parkova Jelena Sekelj zahvalila je sadašnjim i bivšim zaposlenicima što su kroz sve ove godine predanog rada u Parkovima pridonijeli razvoju Parkova, na dobrobit stanovnika grada Varaždina te je izrazila optimizam za budućnost Parkova naglasivši da Parkovi imaju i iskustvo i mladost, i znanje i želju za učenjem, kreativnost, predanost, marljivost, odgovornost i svijest koliko je to što rade važno za druge.

Svečanost je bila i prigoda da se čestita i zahvali dobitnicima jubilarnih nagrada te zaposlenicima koji odlaze u mirovinu.

Kako bi se zabilježila povijest Parkova, povodom ove obljetnice izašla je knjiga „Drvo, ulica, grad“ koja priča priče zaposlenika, ali i povijesti zelenila Varaždina.

Skip to content