Skip to content

Ivica Korpar dobitnik je priznanja “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

29. prosinca 2022.

Prigodnom svečanošću i dodjelom priznanja u Gradskoj vijećnici, u četvrtak 29. prosinca 2022. godine završena je ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Varaždina Čovjek – ključ uspjeha u turizmu. Priznanja najboljim djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, uz obrazloženja Jelene Toth, direktorice ureda TZG-a uručio je zamjenik gradonačelnika Varaždina, Miroslav Marković.

Varaždin postoji radi ovakvih ljudi! Varaždin je grad koji se ponosi svojim ljudima, ovaj puta ljudima koji su najbolji u turističkom sektoru. Oni su dali poseban obol u ovoj godini koja je bila zahtjevna ali i uspješna u svim parametrima. – izjavio je Miroslav Marković nakon što je uručio nagrade najboljima.

Ivica Korpar, djelatnik Parkova d.o.o. godinama radi na hortikulturnom uređenju grada Varaždina, posebice na uređenju cvjetnih gredica, skulptura, rotora i parkova. Svoje znanje i iskustvo ulaže u uljepšavanje grada Varaždina. Jedan je od radnika Parkova koji stvara predivne cvjetne gredice na više lokacija u gradu tako da građanima i posjetiteljima grada za vrijeme posjeta ugođaj bude ljepši i ugodniji.

Skip to content